Névnapok: Ma: Gedeon, Johanna Holnap: Auguszta

Alapítványunk adószáma:
18760338-1-14

Hírek, események

Ajánlja föl adója 1 %-át tanulóinknak!

Címkék: alapítvány

Ajánlja föl adója 1 %-át tanulóinknak! Segítse adója 1%-ával tanulóink versenyeztetését, tevékenységeiket, programjaikat, kirándulásaik támogatását, jutalmazásukat.
Alapítványunk adószáma: 18760338-1-14

Alapítványunk az elmúlt években tankonyhát, játszótér beruházásokat és fejlesztéseket valósított meg, kultúrális programokat, előadásokat szervezett,  tanulmányi versenyek nevezési díjait, versenyeink szervezését,  helyezettjeinek jutalmazását támogatta. Mindezek megvalósításához Önök is hozzájárultak  felajánlásaikkal, adójuk   1 %-ával, melyeket ezúton is KÖSZÖNÜNK!

KÖSZÖNJÜK, HOGY  TÁMOGATTÁK ISKOLÁNK TANULÓIT!

Az szja egy százalék felajánlásához az alábbi adatokra lesz szüksége:

Szász Endre Általános Iskoláért Alapítvány

Alapítványunk adószáma:

18760338-1-14

Ha szeretné tudni, hogy 1 százalékát mire költöttük, adja meg a nyilatkozaton adatait, hogy közvetlenül tájékoztathassuk.

7+1 érv, hogy miért támogassa alapítványunkat

1. Támogatjuk tanulóinkat a régiós, megyei, országos versenyek nevezési díjaiban. Folyamatosan keressük a pályázati lehetőségeket, melyekkel segíteni tudjuk a tehetséggondozást.

2. Támogatjuk a sport rendezvényeinket, sportolóinkat.

3. Támogatjuk művészeti iskolánkat.

4. Ingyenes programokat szervezünk a gyerekeknek, melyek közt drámafoglalkozások, rendhagyó irodalom órák, író-olvasó találkozók, előadások, gyermeknapi programok szerepelnek.

5. Jótékonysági estet szervezünk, melynek bevételét  meghatározott célra, az idei és a következő tanévben a játszótereink fejlesztésére, bővítésére fordítjuk.

6. Adója 1%, nálunk, társadalmi befektetés, hiszen a jövő nemzedékére, tehetséges tanulóinkra fordítjuk.

7. "...az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, és megtalálja a munkát, amit szeretni fog." Szent-Györgyi Albert

+1 "Adj és kapni fogsz, sokkal többet, mint valaha gondoltad volna." Anna Frank

Köszönjük!