Névnapok: Ma: Auguszta Holnap: Zalán

Alapítványunk adószáma:
18760338-1-14

Hírek, események

Felejthetetlen nap a Groupama Arénában

Címkék: alapítvány Fradi Lőrincz Péter

Felejthetetlen nap a Groupama Arénában A Fradi Suli Program keretében kapott iskolánk ingyen belépőket a 2017. április 29-i Ferencváros-Mezőkövesd labdarúgó mérkőzésre.

 

 

 

Bérelt busszal, három iskolából 46 fő gyerek-szülő-pedagógus kelt útra már délelőtt, hogy kora délután már a Ferencváros Groupama Arénájánál regisztráljon és megkapja belépőjét.

Utána a Fradi-múzeumban csodálhattuk meg a Ferencváros fényes, eredményekben és kupákban gazdag múltját, majd a Fradi shop választékát tekintettük meg.

A mérkőzésig a közös "mekizés" sem maradt ki, majd következett a meccs Magyarország egyik, ha nem a legszebb stadionjában.

A mérkőzés szurkolással, szelfizéssel, a Fradi-sassal való fotózással telt, hogy a meccs után élményekkel telve, s az éjszakába nyúlva érkezzünk haza.

Nagy köszönet illeti támogatóinkat, akik nélkül ez a nap nem jöhetett volna létre. Köszönjük  a Szász Endre Általános Iskoláért Alapítvány, a nagyberki Roma Nemzetiségi Önkormányzat és a Nagyberki Község Önkormányzatának támogatását!

Köszönjük a program megszervezését Lőrincz Péter kollégánknak!

< Vissza az előző oldalra